foto

 

Ramakers Car Center is een onafhankelijk Mercedes-Benz dealer die opgericht is in 1988 door Domien Ramakers. Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz Jahreswagens die direct af fabriek Mercedes-Benz AG geleverd worden en 30 tot 50 % voordeliger zijn dan nieuw. Deze voertuigen hebben een kilometerstand tussen de 8 000 en 25 000 kilometer en zijn maximaal 15 maanden oud. Deze Jahres- en directiewagens zijn in showroomstaat, ongevalvrij met gewaarborgde kilometerstand en hebben tot 2 jaar fabrieksgarantie.

Indien uw voertuig toch eens niet mobiel zou zijn door mechanische- of ongevalsschade beschikken wij over een eigen recovery dienst met takelwagens van 7 tot 18 ton.
In onze moderne en volledig uitgeruste werkplaats met de meest geavanceerde gereedschappen zorgen wij voor een vlotte, persoonlijke en professionele service waar uw voertuig met de meeste zorg omringd wordt aan de beste prijs-/kwaliteitverhouding door onze gemotiveerde en professionele techniekers.

In onze ruime showroom beschikken wij over een zeer grote stock toonzaalmodellen van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens. Wanneer het gezochte voertuig niet in stock staat, kunnen wij in een platform van meer dan 5 000 Jahreswagens kijken of het gezochte voertuig aanwezig is en hierna bestellen zodat het voertuig geleverd kan worden binnen de 7 à 14 dagen tegen de beste condities.